Duikschool Born2Dive Crew Opleiding Specialisaties Jeugdopleidingen Duikondersteuning  
  DAN Opleidingen Inschrijven Agenda Arrangementen Foto/Video Contact  
 
 
 

B2D member

Vertrouwenspersoon

Mededelingen

Merchandise

Reacties

Nieuws

B2D Cadeau Cheque

Vulstation

Verhuur duikmateriaal

Mijn Duik applicatie

Duikersgids

Duikwrak Scharendijke

BHV opleidingen

Bronvermelding

Copyright

 

Vertrouwenscontactpersoon

Duikschool born2dive is een actieve en gezellige duikschool, waar de leden zich veilig en vertrouwd kunnen voelen en waar zij met plezier bezig kunnen zijn met duiken, ongeacht iemands sportieve capaciteiten, geslacht en/of achtergrond.

Toch kan het ook binnen onze duikschool voorkomen dat iemand te maken krijgt (of heeft gehad) met ongewenst gedrag zoals:
 
- Pesten
- Geweld
- Intimidatie
- Discriminatie
- Sociale veiligheid
- Seksuele intimidatie

Heb je hiermee te maken (gehad) en wil je hier graag met iemand over praten? Neem dan contact op met onze vertrouwenscontactpersoon Martine van de Veen. Martine is aangesteld door de Nederlandse Onderwatersport Bond. De vertrouwenscontactpersoon fungeert als een luisterend oor en als eerste (emotionele) opvang van slachtoffers van ongewenst gedrag binnen de duikschool. De vertrouwenscontact-persoon adviseert en ondersteunt je in het vinden van een oplossing en bij het bespreekbaar maken van ongewenst gedrag. Niet alleen het slachtoffer zelf, maar ook een ander B2D-lid die meent hiervan op de hoogte te zijn, kan met een vertrouwenscontactpersoon contact opnemen.

Een vertrouwenscontactpersoon heeft geen beroepsgeheim of een geheimhoudingsplicht zoals bij artsen het geval is. Dit laatste omdat het soms noodzakelijk is om informatie binnen het bestuur of met externe partijen te delen om zo gezamenlijk tot een oplossing te komen. De vertrouwenscontactpersoon heeft wel een zwijgplicht over de toevertrouwde informatie (ook na beŽindiging van diens taak en/of functie als vertrouwenscontactpersoon).

Wil je contact met onze vertrouwenscontactpersoon, neem dan contact op met Martine van de Veen via (0318) 55 93 47 of via onderstaand e-mailadres. 

  
 
 
 
Onderwatersport Bond DAN Europe World Underwater Federation