Duikschool Born2Dive Crew Opleiding Specialisaties Jeugdopleidingen Duikondersteuning  
  DAN Opleidingen Inschrijven Agenda Arrangementen Foto/Video Contact  
 
 
 

ScubaDoe Snorkelen

ScubaDoe Duiken

1*-juniorbrevet

Locatie zwembad

Data opleidingen

Prijslijst

 

ScubaDoe programma

 

Bij onze duikschool kunnen k kinderen op een leuke manier kennis maken met de duiksport. De kinderen kunnen bij ons snorkel en duiklessen volgen. Dit jeugdprogramma noemen wij ScubaDoe snorkel- en duiklessen.

Onze duikinstructeurs hebben via de Nederlandse Onderwatersport Bond een speciale applicatie gevolgd om deze lessen te mogen geven.

De kinderen leren hier alles over een duikbril, snorkel, vinnen en een echte duikuitrusting. In het zwembad gaan de kinderen al die (duik)spullen samen met een duikinstructeur uitproberen. Bovendien leren de kinderen heel veel trucjes om boven- en onder water lekker te kunnen snorkelen en/of duiken.
De ScubaDoe-jeugdopleiding is voor kinderen van 8 tot 14 jaar en leert ze op een veilige manier omgaan met snorkelen en/of duiken met perslucht. Om deel te kunnen nemen aan deze opleiding, dienen de kinderen wel in het bezit te zijn van een zwemdiploma. Alle lessen vinden plaats in het zwembad: een veilige en vertrouwde omgeving om de eerste beginselen te leren. 

  
  
 
 
 
Onderwatersport Bond DAN Europe World Underwater Federation